Marjanke Edeling

Verbindend Leiderschap

over…

Marjanke de Cock, verbinder, interim manager, transformatie coach, opsteller, leiderschapstrainer, coordinator, docent, levensgenieter, zonne aanbidder, moeder van 3, mede oprichter Zonnig Baambrugge en meer. Ruime ervaring met lijnfuncties in logistiek en kinderopvang, ervaren interim manager, trainer en certified coach.

Erken wat er al is, zie het. Geen ontkenning, pas als je ziet wat er echt is, kan vanuit daar beweging plaatsvinden. Alles bevat al potentieel, geef dat ruimte, zodat zaken gaan stromen, stralen. Leer dat zien.

Beweging is natuurlijk, energiestromen zijn niet te stoppen, wel te geleiden. Stop met strijden en gebruik wat er al is, in jezelf en in je organisatie. Geef richting, focus.

Wees verbonden, leef je vanuit je hart, vanuit je ziel,  verbonden met de kern van je organisatie, met de markt, met het hele systeem. Realiseer vanuit eigenheid.

Stay hungry, stay foolish

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen en organisaties uit hun ‘beperkingen’ zie komen, als ze zich vrijer gaan voelen om hun eigen leven te leven, hun eigen dromen te realiseren, heerlijk!

Afbeelding 1

Vakkennis en de professionele toepassing daarvan combineer ik met mijn persoonlijke ervaringen, waarbij ik als vanzelf focus op verbinding en leiderschap, of ik nou coach of als interim manager werk.

Persoonlijke eigenschappen
Enkele persoonlijke eigenschappen die ik meebreng zijn: energiek, daadkrachtig, verbindend, veerkrachtig en sterk analytisch vermogen

Persoonlijke waarden
De waarden die voor mij van belang zijn, zijn leiderschap, verbinding, praktische creativiteit, natuur(lijk), beweging en plezier!

ervaring
5 jaar interim- & verandermanagement & teamontwikkeling in de kinderopvang. 15 jaar lijnmanagement in de kinderopvang van marketing manager tot directeur opvang. 6 jaar account management, lijnmanagement en project management in de logistieke dienstverlening. 11 jaar coach en trainer/ docent.

opleidingen
HES haven en vervoerkunde, coaching voor professionals, organisatiecoaching, systemisch werk, verkoop, projectmanagement, bewustzijnsontwikkeling

zie ook  Marjanke de Cock cv

Anderen over Marjanke
“Bedankt voor je inzet, duidelijkheid en het ondersteunen van ons team”
“mengt emotioneel en mentaal evenwicht”
“Heel erg bedankt voor je wijsheid, je positieve uitstraling en je inzet. Het was heerlijk”
“beweging, vanuit een stevige verbinding, zodat je je vol vertrouwen kunt spiegelen”
“je hebt mij een ander mens gemaakt”
“hey coach bedankt, je bent iemand die energie geeft”

beroepsorganisaties

Marjanke is aangesloten bij onderstaande beroepsorganisaties en werkt volgens hun gedragscodes

 Nobco                  EMCC

logo mdc