Marjanke Edeling

Verbindend Leiderschap

individueel

100% puur zijn of jezelf zijn is voor meer en meer mensen een wens. Niet zo vreemd, want we realiseren ons steeds meer dat we veel kunnen aanleren maar dat er maar één echte succes factor is: het leven van jezelf leiden en niet dat van iemand anders…..Hoe doe je dat, als compleet mens leven, in volle verbinding met jezelf én je omgeving? 

IMG_7460

Vaak schermen we onszelf onbewust af, zodat we niet teveel (emotioneel) geraakt worden, denk aan oordelen over mensen & situaties. Dat afschermen kost onbewust veel energie en blokkeert ons om vanuit onze eigen kracht en kwaliteiten te leven. In plaats van onze kwaliteiten in te zetten, laten we ons in meerdere of mindere mate leiden door cynisme en angst. Dit maakt dat we knelpunten ervaren in werk of privé.

Heb je behoefte om vrijer in het leven te staan, meer in contact met jezelf te komen en daarmee ook de weg naar anderen/ je organisatie verder te openen? En ben je eraan toe om te ontwikkelen en te leren, om oude verstorende patronen los te laten? Marjanke werkt graag met je aan de knelpunten die je ervaart in werk of privé, door patronen (verder) zichtbaar te krijgen en weer verbinding te leggen met je kwaliteiten.

Dat kan zijn middels een eenmalig consult waarin ze veel van jezelf zichtbaar maakt, of we volgen een serie sessies waarin we werken aan jouw wens, jouw ‘verlangen’.

Naast individuele coaching biedt Marjanke ook coaching in kleine groepen met het programma Leef je potentieel! In een serie van 5 bijeenkomsten gaan we  (opnieuw) verbinden met ons potentieel. Klik hier voor meer informatie en opgave.

Tweemaal per jaar organiseert Marjanke samen met collega Manu Busschots een mini-retraite in de duinen, gedurende 3 dagen bieden we je een programma dat uitnodigt tot vertragen, verbinden met jezelf en het loslaten van beperkende patronen. De natuur, het buiten zijn, deels de stilte, en het gezamenlijke ondersteunen je extra hierbij.

logo mdc