Marjanke Edeling

Let life flow

contact

Ik woon en werk vanuit Baambrugge, net onder Amsterdam. Hier heb ik een prettige ruimte voor consulten. Ergens anders afspreken kan natuurlijk ook.

Mijn adres is Kleiweg 4, 1396 HW Baambrugge

Ik ben bereikbaar op 0651243612

Stuur een mail

KvK nummer 30241185
BTW nummer NL001455046B47

Heb je feedback ? Zowel positieve feedback alsook vragen/ signalen/ twijfels/ klachten zijn meer meer dan welkom. Directe en open communicatie vindt Marjanke heel belangrijk. Binnen 5 dagen ontvang je reactie, bij voorkeur direct inhoudelijk, mocht dat niet mogelijk zijn dan ten minste binnen 4 weken. Mocht dat ook niet mogelijk zijn dan wordt er in ieder geval binnen 4 weken een update en een verwachte responsetermijn gegeven. Klachten worden vertrouwelijk behandeld, geregistreerd en bewaard voor de duur van 1 jaar. Bij onenigheid over de geboden oplossing is beroep mogelijk bij een onafhankelijke derde: Monique Van Loo. Het oordeel van deze onafhankelijke derde is bindend. Klik hier om Monique een mail te sturen of bel haar op 06 39216106.

Belangrijkste blijft om bij twijfels/ ongenoegen direct contact te hebben zodat snel een passende oplossing geboden kan worden!