Marjanke Edeling

Let life flow

COACH

Marjanke is gecertificeerd coach, transformational presence coach, en beschikt over een brede ‘toolkit’ die zij situatie-afhankelijk inzet. Het belangrijkste blijft het werken in het hier en nu, in vol bewustzijn. Hulpmiddelen die Marjanke regelmatig inzet: de ervaringscirkel, familie- en organisatie opstellingen, The Work, The Journey, Voice Dialogue, visualisaties, meditaties, intuïtie & gezond verstand.

Situaties waarop meeste individuele coaching gericht is: leiderschap, burn out, vast lopen, loopbaanbegeleiding, begeleiding in nieuwe functies. De coaching is gericht op het weer verbinden met je eigen kracht, om van daaruit energiek in realisatie te stappen!

In april 2014 start het programma Leef je potentieel! In een serie van 5 bijeenkomsten gaan we in een kleine groep (opnieuw) verbinden met ons potentieel. Kom naar de kennismakingsbijeenkomst op maandagavond 10 maart. Klik hier voor meer informatie en opgave.

Ervaring leert dat werkgevers vaak een coachingstraject betalen, omdat de groei die je hierdoor maakt ook doorwerkt in de werkomgeving. Informeer hiernaar bij je werkgever.

Marjanke wordt ook ingezet bij teamcoaching, stagneert samenwerking, lukt het niet om uit ‘het oude’ te komen, worden verwachtingen niet waar gemaakt, dit zijn typisch situaties waar Marjanke in begeleidt.

Organisatie coaching: Zeker binnen het MKB, en vooral ook in de kinderopvang, coacht Marjanke directeuren, management teams op de dynamieken van de organisatie, veelal met als doel om richting een volgende ontwikkelfase als organisatie te komen.

beroepsorganisaties

Marjanke is aangesloten bij onderstaande beroepsorganisaties en werkt volgens hun gedragscodes
 

Nobco                  EMCC

 

logo mdc